MR. & MRS. SMITH va propune extensii din par 100% NATURAL, provenienta parului din regiunea Caucaz, lungimi 60-80 cm drept sau ondulat intr-o singura culoare naturala saten, structura parului fiind foarte puternica si permite decolorare si colorare fara sa afecteze firul de par, si se coafeaza usor, nu se incurca!

Extensiile de par au fost folosite initial de vedetele de la Hollywood. Astazi extensiile au devenit vedetele saloanelor de coafura din toata lumea. Orice hair stylist stie ca extensiile de par pot face minuni atat pentru clientele ce doresc un par cu mai mult volum sau mai lung, cat si pentru cele ce doresc sa mascheze, pana la refacere, un par rarit sau degradat. Extensiile de par vor da rezultate spectaculoase in fiecare caz!

Mr. & Mrs. Smith va propune cea mai simpla si eficienta metoda prin care puteti obtine o schimbare semnificativa a look-ului dumneavostra, printr-un par stralucitor, lung si plin de volum: extensiile de par sunt disponibile in patru variante-aplicare Fusion (extensii cu tips de keratina ce se aplica la cald), cu aplicare prin intermediul unor micro-inele cu interior de silicon – MicroRings, cusute, clip-on.

Extensii de par cusute

Extensiile cusute sunt alcatuite dintr-o singura mesa de 1 metru latime. Se aplica prin coasere pe impletituri subtiri realizate pe scalp pe orizontala.

Extensii de par cu MicroRing/Keratina

Extensiile cu microring sunt o inovatie in domeniu, se aplica prin intermediul unor micro inele cu interior de silicon. Extensiile cu tips de keratina se aplica la cald pe suvita de par

Extensii de par Clip-on din 8 piese

Extensiile cu clip-on sunt detasabile, se monteaza prin fixarea clemelor la radacina parului. Se dau jos inainte de spalarea parul sau inainte de somn.

Extensii Cu Keratina Din Par 100% Natural Asiatic

Extensii cu Keratina din par 100% Natural Asiatic lungimi 50-80 cm, structura parului fiind puternica si permite decolorare si colorare fara sa afecteze firul de par, se coafeaza usor, nu se incurca! Extensiile cu tips de keratina se aplica la cald pe suvita de par și rezista timp de 4-6 luni 

UNDE NE PUTETI GASI?

Mrs & Ms Smith
Strada Alexandru Ioan Cuza Nr.43 Brasov, Romania

Telefon:
0721 820 733

unde ne puteti gasi?

Mrs & Ms Smith
Strada Alexandru Ioan Cuza Nr.43 Brasov, Romania

Telefon:
0721 820 733

Close Menu