Curs acreditat de Specializare Make-up Artist

Vrei să începi o carieră în lumea frumuseții sau să-ți cultivi o pasiune? Urmează Cursurile Acreditate de Make-ul Brândușa Bordeianu și descoperă-ți optimismul!

Cursul se adresează celor care vor să înceapă un business sau să aprofundeze un hobby și asigură o bază solidă pentru cariera oricărui make-up artist profesionist. Este susținut 100% de Brȃndușa Bordeianu, cu o experienţă de 11 ani în acest domeniu. Aceasta a format peste 100 de cursante care au devenit make-up artiști cu diploma acreditată.

Fiecare sesiune începe cu noțiuni teoretice, urmate de câte o demonstraţie de machiaj și practica efectivă. În plus, sesiunile includ și aspecte importante care țin de relaționarea cu clientul, tips & tricks și produse must have.

Cursantele vor primi un kit complet, format din produse și pensule profesionale, puse la dispoziție până la finalul cursului.

Pentru a simula cât mai bine situațiile reale, cursantele se vor machia între ele (o adeverință medicală este necesară).

Cursul se desfășoară la Smith Academy din Brasov. Locurile sunt limitate!

Profilul cursantei:

Cursul se adresează persoanelor pasionate de make-up care își doresc să dezvolte o carieră în acest domeniu.

Durată curs: 

Durata cursului este de 5 săptămâni, 2 ședințe/săptămână, 6 ore ședința. 

Din luna  MAI 2022

INFORMATII IMPORTANTE

Investiție: 600 euro.

Avans: 200 euro.

Produsele de make-up și pensulele cu care se lucrează sunt puse la dispoziție de Academie. Va fi oferit și un suport de curs.

La sfârșitul cursului primești:

– Diplomă de make-up artist a Academiei de Make-up Brândușa Bordeianu,

– Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul 

Close Menu