PROGRAMUL SPECIALIZARE 2019 HAIRCOLORING/HAIRCUTING/HAIRSTYLING.

Programul nostru de Specializare 2019 pe diferite tematici organizat în cadrul Academiei este este destinat coaforilor care doresc să învețe cum să fie diferiți, să stea în evidență și să fie inspirați și îndrumați să fie cei mai buni.
Suntem încântați să împărtășim o direcție nouă în coafura, care vă va inspira și evolua ca un coafor. 2019 aduce o noua directie in haircuting si styling. Programul Specializare este conceput pentru a vă aduce pe o cale nouă dezvoltând încredere și consecvență în tehnicile de tăiere editoriale puternice, noi și progresive, plus cele mai bune tehnici de implicare și comunicare a clienților, pentru a vă ajuta să înțelegeți și să respectați munca dumneavoastră. Scopul este de a oferi coafurii o perspectivă nouă și modernă în tehnicile de coafat și coafura și să le motiveze să strălucească în fiecare lună.

Programul nostru de Specializare 2019 este pentru cei care s-au angajat cu adevărat în coafura și doresc nu numai abilități de coafură de bază, ci și inspirația și îndrumarea de a străluci în cariera lor viitoare. Filozofia noastră este că “cu cât învățați mai mult, cu atât câștigați mai mult în salonul dumneavoastră”. Ne-am angajat să vă ajutăm creșterea și să vă schimbați viața într-un mod pozitiv.

MODULELE DE SPECIALIZARE

COCURI
COLOR PACK
TEHNICI DE SUVITARE
TEHNICI TUNS DAMA AVANSATE
TEHNICA TUNS BĂRBAȚI

GALERIE FOTO

Close Menu